CIANJUR REGENCY ANIVERSARRY

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

CIANJUR REGENCY ANIVERSARRY

Post by F-MAN on Fri 2 May - 14:46

kanggo dulur sadaya anu aya di wewengkon sa Indonesia, saha wae anu rumaos urang cianjur kade tong hilap engkin dina kaping 12 Juli yen cianjur teh mieling kana dijantenkeunna kabupaten cianjur, kumargi kitu ka dulur sadayana upami tiasa mah mulih heula ka cianjur supados tiasa sosonoan sareng patilasan atanapi pacabakan urang di cianjur anu kantos janten emutan urang sadaya, komo kanggo ka sadayana biker tigi sa Indonesia anu asal ti cianjur upami tiasa urang ramekeun mieling dijantenkeunna cianjur ku pawei motor tigi, waaah sigana bakal tambih macet nya jalan raya cianjur teh. bade moal?????

F-MAN

Male Jumlah posting : 18
Age : 37
Lokasi : : Cianjur
Pekerjaan/ Hobi : : Mancing, Touring, Air Soft Gun
Registration date : 21.06.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik