NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by zbie on Fri 18 May - 16:43

Ngiring tepang ka sadaya wargi CTC, abdi zbie kaleresan linggih di Islamic Tangerang.
Ngiring bingah ko tos ayana website/forum kanggo silaturahmi sareng baraya di cianjur. Keep Rolling ajah...lanjut.
avatar
zbie

Jumlah posting : 1
Age : 42
Registration date : 18.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by Damhuri on Wed 6 Jun - 0:38

Wilujeung tepang deui jeung urang kuningan hehehe, kumaha damang. geuning kamari teu ngiring ka Pangandaran Very Happy

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
avatar
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 53
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

Lihat profil user http://cianjurtiger.goodforum.net

Kembali Ke Atas Go down

Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by F-MAN on Fri 10 Aug - 13:43

beh ari eta saha? dupi Zbie kantor ka cianjur teu acan? diantos atuh ku anak" CTC, kantenan moal rugel upami dongkap ka cianjur, da aya babeh damhuri
avatar
F-MAN

Male Jumlah posting : 18
Age : 37
Lokasi : : Cianjur
Pekerjaan/ Hobi : : Mancing, Touring, Air Soft Gun
Registration date : 21.06.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by Damhuri on Fri 10 Aug - 21:44

hehehe, eta Dadi Zbie BATRiders 016 jeung HTML (hilap nomorna), waks BATRiders mah rata-rata atos Ka cianjur.

Kang Firman sok ngayakeun acara Toring mancing ka Cianjur jeung biayana sabaraha di bulan Spetember, Insya Allah bakal aya nu darongkap ti HTML sareng BATRiders, hehehe

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
avatar
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 53
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

Lihat profil user http://cianjurtiger.goodforum.net

Kembali Ke Atas Go down

Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik